Cupping

​Cupping terapi er en form for alternativ behandling, som oprindeligt stammer fra Kina. Behandlingen foregår ved, at en eller flere cupper bliver placeret på kroppen, for eksempel på ryggen, benene, led eller skuldrene. 

Det vakuum, som skabes i cupperne, virker som en dybdegående massage. Cupping kan ud over at hjælpe dine muskler med at slappe af og virker derved afspændende, også være medvirkende til at øge blodcirkulationen og styrke immunforsvaret. 

Cupping kan blandt andet hjælpe mod hovedpine eller migræne, modhjælpe muskelømhed, musearm, ledsmerter, spændinger i nakke og skuldre og myoser. 

Cupping kan hjælpe med at åbne ”blokerede” områder i kroppen, sådan at affaldsstofferne i kroppen kan ledes bort, og du kan opnå fornyet energi.​

Jeg vil samtidig gøre opmærksom på, at man oftest vil få nogle tydelige mærker, hvor cupperne har siddet på huden efterfølgende. 

Det sker, fordi blodet stiger op til overfladen i huden og er helt normalt efter en behandling. Det er ganske ufarligt, og kan ses i større eller mindre grad hos de fleste klienter 1-6 dage efter endt behandling.

​Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​☆☆☆☆☆

Vurderet 5/5 stjerner

Baseret på over 9 anmeldelser fra Facebook

Åbningstider

Mandag - torsdag 8-15
Fredag 8-14.30

Dystedvej 13B, 4684 Holmegaard  |   Tlf.: 91551613   |   E-mail: holmegaard.massage@gmail.com |  Se min facebook side her